Странице

3. 8. 2012.

ŽURAJA I POSLE KRAJA!

Najposećeniju žurku ovog leta održanu u Letnjoj bašti Doma omladine organizovale su tri šesnaestogodišnjakinje sa željom za dobrim đuskanjem. Iako je održana u ponedeljak, ljudi su uživali, prvenstveno uz dubstep i d'n'b, a rege kao da je bio nepotreban. Mjuzu su prvog sata puštali GBS SoundSystem, a preostala tri sata za to su bila zadužena deca, i to Deca Peruna u čijem sastavu su RasSensei i MadMAx, koji su uzdrmali publiku do orgazma.

- Izuzetno smo zadovoljni odzivnom publike i jako nam je drago što je prva žurka u našoj režiji dobro prihvaćena i više nego uspela. - izjavile su za Omnibus Gudrana i Natalija.

Prema rečima prisutnih, šteta je da takva žurka traje samo do ponoći, pa je after-party bio, prvo ispred samog Doma omladine, a onda se okupljena masa preselila na kej, gde su i osvanuli. Dosta posetilaca se zanimalo za termin sledeće žurke ove vesele trojke, pa smo im postavili isto pitanje na koje su nam rekle: 
 
Što se tiče planova za budućnost, sigurno je da ćemo nastaviti da se bavimo organizacijom sličnih događaja. Trenutno ne znamo konkretan termin sledeće žurke, ali uskoro možete očekivati nešto još zabavnije i, nadamo se, neočekivano! 

R.T


S.K.

Нема коментара:

Постави коментар