Странице

27. 8. 2012.

DUB AND D'N'B PARTY @ LETNJA BAŠTA DOP-A

Nakon samo tri nedelje od prethodne žurke, vesela trojka Natalija, Tamara i Dragana, organizovale su još jedno veče odlične zabave. Letnja bašta ponovo je bila prepuna omladine željne dobre zabave, a kako nam organizatorke potvrđuju, tokom žurke kroz baštu je prošlo preko tristotine ljudi.

- Veoma smo zadovoljne. Neverovatno nam je to što smo uspele da premašimo cifru od dvestotine pedeset ljudi, koliko je zapravo bilo na prethodnoj žurci, i jako nam je drago što su se ljudi ponovo odazvali u velikom broju. Kroz baštu je večeras prošlo preko tristotine dvadeset ljudi, što zaista nije malo, i jako nam je drago što je žurka bila ovako uspešna - rekla je za Omnibus Dragana Joksimović, jedna od organizatorki.

Dvojac, Children of Perun, RasSensei i MadMax, ovoga puta cele večeri, neumorno je puštao muziku, prvo d'n'b a kasnije i dub step, uz koji su okupljeni u bašti neumorno stepovali satima. Reggae-a, kako je i obećano, ovoga puta nije bilo, ali to nije predstavljao problem publici koja je maksimalno uživala.

Umesto da je trajala do ponoći, kako je i bilo najavljeno, žurka je ovoga puta trajala malo duže, sve dok na nju nisu pristigla poslednja dva, ne tako željno iščekivana gosta, ili ti „Čike u plavom”, te je muzika u jedan sat nakon ponoći, morala biti ugašena, a masa se razišla u nepoznatim krivudavim pravcima. Ostaje nam samo da željno iščekujemo sledeću žurku, koja će se, najverovatnije, održati krajem septembra.






Нема коментара:

Постави коментар