Странице

8. 1. 2012.

ALL MY SINS / UKRATKO ŠTEF


Fanovi black metala i panka imali su šansu da u petak, 23. decembra, u „Studiju 21”, čuju pančevačke sastave „All my Sins” i „Ukratko Štef”. Iako žanrovski i stilski pripadaju različitim muzičkim orijentacijama i životnim filozofijama, bendovi su održali zaista odličnu svirku.
All My Sins

„All My Sins” je black metal bend osnovan 2000. godine kao petočlani sastav. Dve godine nakon osnivanja snimili su prvi demo „Night sculptures”, a 2004. samizdat „From the Land of the Shining Past”. Trenutno, bend je tročlan. Vladimir Morar i Marko Telišman tu su još od prve postave, dok im se bubnjar Dejan Vitomirov pridružio naknadno. Pevač Vladimir Morar otkrio nam je da bend svira black metal iz ljubavi prema takvoj vrsti muzike, da uživaju dok rade i da time, zapravo, iskazuju svoje mišljenje. 

Povod svirke je bila želja dva benda, čiji se članovi poznaju, da održe zajednički nastup. Iako je „Ukratko Štef”, kog pamtimo kao predgrupu „Irish Stew-a” i s humanitarnog nastupa za Zvezdanu, mlad bend, brzo su uspeli da osvoje simpatije publike svojom pozitivnom energijom i neodoljivom harizmom.

D. Joksimović

Нема коментара:

Постави коментар