Странице

1. 4. 2012.

TIPR DO TISMR!


U okviru promocije novog albuma „Bez šečera”, u petak, 30. marta, u gradu su nastupali beogradski hip-hop sastav „Prti Bee Gee” i njihova lokalna predgrupa pančevački „Triumph”. Iako je događaj najavljen kao promocija četvrtog albuma „Prti Bee Gee”-a, sastav je izvodio i starije pesme kao što su „Pajp” i „Gandžu puši”.
Od osnivanja 2000. godine, sastav su činili Eufrat, Mikri Maus i Moskri, ali trenutno su, zbog smrti Moskrija od 2005. godine u bendu samo Eufrat, poznat i kao „Eufrat kurajber”, i Mikri Maus. U ovoj postavi rad nastavljaju 2006. godine albumom „Moskri”, koji su, što je iz samog naziva albuma očigledno, posvetili bivšem članu, a treći album „Tačno u prepodne!!!” izašao je naredne godine.
Njihova muzika se, usled tematizovanja narkomnaskog stila života i delujućih posledica po svest i ponašanje mladog organizma, uz obilje crnog humora, svrstava u tzv. „heroin rep”.
Kao i prethodnih godina, „Studio 21” bio je prepun fanova, koji su svaku pesmu ispratili do kraja i očevidno uživali konzumaciju psihoaktivne „muzike”.
Pančevački „Triumph” takođe je imao potpunu podršku publike. Duo koji čine Buka i Coja izvodio je andergraung rep, a poznati su po saradnji sa „THC-om” i „Liderom”. Ljubitelji omladine zagrejali su atmosferu i publika je bila više nego odlično raspoložena, što je u svakom slučaju odlika nastupa ovog beogradskog sastava s očiglednim nervom za problematiku stvarnosti i interesovanja kojima podležu mladi u našoj zemlji.

T. Jovanović
D. Joksimović

Нема коментара:

Постави коментар