Странице

8. 2. 2013.

CAT & DOG ACOUSTIC FRIDAY


U petak, 25. januara, u Malom klubu Doma omladine, nastupao je akustični sastav CAT & DOG iz Beograda. CAT & DOG duo nastao je u junu prošle godine, a bavi se akustičnim obradama pesama Prince-a, Amy Winehouse, Erykah-e Badu, Stevie-a Wonder-a kao i mnogih drugih. S obzirom da su relativno mlad sastav, zvanična istorija i ne postoji, a do sada su nastupali uglavnom po beogradskim klubovima i kafićima. O izboru pesama, gitarista benda, Darko Slijepčević, rekao nam je:

- Uglavnom izvodimo jazz, soul, r'n'b, reggae, funk, hip-hop, tj. muziku koja jeste u našim prilagođenim akustičnim aranžmanima. Biramo pesme po našem ukusu i po kvalitetnim harmonijama koje bi kasnije sveli na što jednostavniji akustični aranžman. Trudimo se da nam bude lepo, pa onda i svima koji nas slušaju u datom trenutku, ali i da približimo navedene žanrove i način svirke domaćoj publici - objasnio je Darko.

Duo je ispunio sva naša očekivanja, i priredio izuzetno prijatno akustično veče. Topla i prijatna atmosfera, bila je savršen kraj ove radne nedelje, a okupljeni zaista jesu uživali u odličnom odabiru pesama, upravo kao i izvođači.

M. L.
D. J.
Više slika na FB stranici PAnDEMOnium studija





Нема коментара:

Постави коментар