Странице

20. 9. 2012.

LTDFM - ŽIVI DA RIKNEŠ ZA MOJU MUZIKU

U subotu, 8. septembra, pod otvorenim nebom u bašti DoP-a na početku 'rep večeri' prvo su ozvanjali  zvuci takozvanog fristajla, a kasnije nakon gostovanja dobro poznatih Coje i Buke iz Triumpha kao i krua pod nazivom Armija, na scenu su izašli neki od članova i predstavnika LTDFM (Live To Die For My Music) zvuka. Lider, Biro, Zhozi Zho, 2Bad zajedno s Coom i DNK-om iz Armije su samo neki od predstavnika ove grupacije.

Ltdfm Music je udruzenje muzičara i multimedijalnih umetnika - rep grupa, artista, producenata, ljubitelja muzike, video snimatelja i producenta - okupljenih oko ideje stvaranja, snimanja, objavljivanja i predstavljanja rep muzike i hip-hop kulture u Srbiji.

Smoke Mardeljano, takođe član ovog pokreta, je ovog datuma, po planu, trebao održati svoj koncert u „Domu omladine”, ali , kao što su neki od večerašnjih izvođača rekli, zbog iskrslog posla preko granice, 'Smoki' nije mogao da se pojavi. Njegov album su sveprisutni mogli da kupe po promotivnoj ceni od 300 dinara.

Muziku su za ovu priliku puštali didžejevi Papa Zho i SD,  a kao gost pored Triumph-a i Armije nastupio je i Mrak Klan. Ovaj događaj pružao je priliku da se po promotivnoj ceni kupe albumi nekih od članova Ltdfm-a, kao i majice sa njihovim logom. 

Bašta je ovaj put bila 'praznjikava' da li zbog cene koja nije bila toliko velika ili zbog otkazanog Mardeljanovog nastupa, sve u svemu bilo je ljudi koji su došli i uživali u rep zvucima Ltdfm-a koji nam ostavlja nadu da se i dalje pravi dobar kavlitetan rep zvuk!




T. J.
Foto: Jelena Šunjevarić



Нема коментара:

Постави коментар