Странице

1. 4. 2013.

REBEL B


U subotu , 16. marta, u Malom klubu Doma omladine, nastupio je DJ Rebel B, iz Balkan Dubstep Unit-a, najvećeg sastava koji se bavi puštanjem dubstep muzike na ovim prostorima.


Tim je nastao prošle godine, kada su se DJ-evi skupili i tada su započeli svoj brend. Balkan Dubstep Unit okuplja sve DJ-eve sa Balkana, kao i šire, a njihov cilj jeste da provomišu rad svih DJ-eva tima i da čine jednu veliku muzičku mrežu koja će se širiti.

Kompilacija „Dubstep jedinice” objavljena je ovog decembra, a sledeću već možemo očekivati u julu ili avgustu, što znači da nam stiže uskoro još dobrog dubstep-a s našeg brdovitog Balkana. O novim zanimljivostima ekipe, izjavu na je dao sam osnivac:


- Ne mogu da vučem mnogo ljudi sa sobom, ali napravimo poneki meč sa par dj-eva, u Beogradu. Prikupljanje svih Dj-eva biće u Junu ove godine, imam dobro medijsko sponzorstvo MTV-a, Zla-Zla shop-a, Urban Bug-a, i jos nekih medijskih kuća, ali za festival treba ozbiljan keš, tako da ako se dođe do ozbiljnog novca, možemo očekivati jedan lep dubstep festival u našoj zemlji - rekao je Rebel B.

Veče je bilo prijatno, Mali klub je bio pun, a atmofera je bila odlična i  Balkanska dubstep jedinica jeste ispunila očekivanja, te se nadamo ponovnom viđenju u skorije vreme.

L.M.


Нема коментара:

Постави коментар