Странице

20. 12. 2012.

DOLAZIMO U MIRU


U saradnji sa PanDEMOnijum studiom, u četvrtak, 13. decembra u „Malom klubu” DoP-a, održala se promocija novog albuma vrhunskog i uveliko poznatog sastava Melmac Riders. Novi album podrazumeva duplo izdanje koji čine studijski snimci na audio-disku i snimak koncerta iz Studentskog doma na DVD-iju.

Fenomenalni pančevački bend sastavljen je od četiri vrhunska muzičara s velikim iskustvom. Bend je oformljen je 2009. godine, a čine ga Vladimir Jezdimirović - Alf, Aleksandar Bukur, Lazar Kebić i Miloš Knežević. Nakon dugogodišnjih iskustva u brojnim bendovima svih žanrova iza sebe, stvorivši Melmac Riders-e, želeli su da publici ponude nešto novo i nesvakidašnje. Svirajući meddley aranžmane sastavljene od većih svetskih rock i pop hitova,  uspeli su da ne samo pančevačkoj, već i na teritoriji Srbije, izmame simpatije sadašnje kako starije tako i mlađe publike. Nešto vše o novom albumu, Alksandar Bukur, frontmen benda, nam je rekao:

- Napokon, nakon skoro godinu dana, bend „Melmac Riders” dolazi u miru, to jest, sa novim albumom pod nazivom We Come in Peace” i dvd-jem „All Night Wrong”. Njega čini skup miksovanih pesama, a svaka pesma sačinjena je od više poznatih rock i pop hitova. Na taj način mi pravimo našu muziku od pesama drugih izvožača, ali napominjemo da to nije naša autorska muzika već se odričemo svih autorskih prava. Mi ovo radimo radi promocije i da bismo došli do nastupa i koncerata, prodaja nam nije u planu. Sardanja sa PanDEOnijumom je izuzetna zato žto smo upravo ovde snimili naš novi album kao i predhodni DVD, tako da je ceo taj odnos fenomenalan - objasnio je Saša.

Nadamo se da će se dobra saradnja između njih u buduće nastaviti, jer, kako smo mogli da čujemo i vidimo, novi album je bez premca, usled vrlo interesantnog pristupa, koji upravo zato što već znamo većinu seckanih, prelepljenih i kolažiranih pesama, uspeva da zabavi, podigne energiju i pokrene na dobre vibracije u telu i raspoloženju.


T. J.


 

Нема коментара:

Постави коментар