Странице

1. 4. 2012.

AUDICIJA ZA DVD „PRVO LANSIRANJE” DOMA OMLADINE


LAST MINUTE
U „Studiju 21”, prvog aprila, iliti za Dan budala, održana je audicija tokom koje su se lokalni bendovi nadmetali za šansu da budu snimljeni i objavljeni na DVD-ju „Prvo lansiranje”, koji će povodom otvaranja kluba „Apolo” potpisati Dom omladine.
Na audiciju se odazvao iznenađujuće mali broj bendova, a petočlani žiri činili su Željko Kolarik Žex iz sastava „Marienfeld”, Dejan Mrkalj iz grupe „Vis Sivi”, Milica Mrdaković iz „Iskaza”, Snežana Popović iz pank benda „Vibrator u rikverc” i Tomislav Vagner, muzički urednik Doma omladine. Sastavi „Final”, četvoročlani bend mlađanih Pančevaca još uvek nepoznat javnosti, „Demetrin” i „NRK” (za koje je dovoljno reći toliko), dvočlana „Ono Matopeja” i „Last Minute” svirali su po dve pesme. Jednoglasnom odlukom žirija, bendovi „Vis Sivi”, „Fancy Frogs”, „Marienfeld”, „Vibrator u rikverc” i „Iskaz”, kao i svi prijavljeni bendovi koji su učestvovali na audiciji, snimaće ovaj DVD.
Ekskluzivno, saznali smo da Ron i Roko iz benda Transeen, koji se prijavio, ali se nije i pojavio na ovoj audiciji, imaju nameru da sačekaju svoju šansu kada u žiriju, citiramo ih: „Budu bile Tori Black i Jenna Haze, ili Nikki Beluchi i Asa Akira”.

D.J.




 

1 коментар: